free energia by free energia

λιγα λογια για το σιτε

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Αυτό το blog έχει σαν σκοπό να ενώσει τα ανήσυχα πνεύματα, να ειπωθούν ιδέες για την ελεύθερη ενέργεια. Εγώ από δευτέρα δημοτικού έψαχνα τρόπους να κατασκευάσω μια μηχανή παράγωγης ρεύματος με μαγνήτες. Βέβαια δεν τα κατάφερα και το παράτησα το συγκεκριμένο θέμα για διαφόρους λόγος, όπως διότι με αποθάρρυναν, οικονομικοί λόγοι και αργότερα λόγο έλλειψης χρόνου. Βέβαια από μικρός έκανα μικροεφευρέσεις όπως μια ξύλινη κατασκευή με χρονοδιακόπτες και δια φορά αλλά που έσπαζε αυτόματα καρύδια, συναγερμούς από χαλασμένα παιχνίδια, και διάφορα άλλα.

Ο πρώτος σκοπός του blog δεν είναι να βρούμε πατέντες αλλά όπως πρωτοείπα να έρθουν σε επαφή όλα τα άτομα που έχουν εφευρετικό μυαλό. Ας ελπίσουμε να υπάρχει ανταπόκριση.

1 σχόλια:

  1. Apostolis είπε...

    Με λένε Αποστόλη και νομίζω ότι ταξιδέψαμε κάποτε μαζί από τα Γιάννενα στην Αθήνα. Θυμάμαι την "ΛΑΧΤΆΡΑ ΣΟΥ" για νέους τρόπους ενέργειας. Έχω την ίδια ανησυχία. Θυμάμαι ότι σπούδαζες κάτι που δεν σε ικανοποιούσε αλλά θα σου εξασφάλιζε την οικογενειακή συνέχεια. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν ήτανε δικό σου και σου είπα να κάνεις αυτό που σου αρέσει γιατί μόνο σε αυτό μπορείς να γίνεις καλός. Αν είσαι αυτός που γνώρισα πάρε στο τηλ. 6977 153016.

    3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 7:13 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου